Op 8 maart 2016 gaf prof.dr. Katleen De Stobbeleir een webinar over: Zijn alle dromen op de werkvloer bedrog? En wat doe je eraan?   
Wat als je als people manager beter zicht krijgt op de droomjob van je medewerkers? 

Professor in leiderschap Katleen De Stobbeleir van Vlerick Business School deed een rondvraag bij werknemers naar hun dromen op de werkvloer. Hoewel sommige antwoorden wel erg utopisch zijn, geeft de input een duidelijk beeld van de wensen van de hedendaagse werknemers. 

Katleen De Stobbeleir is Associate Professor aan Vlerick Business School. Zij behaalde haar ICM-gefinancierde doctoraat in de Toegepaste Economie aan de faculteit Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van Universiteit Gent. Ze heeft ook een Master diploma in Organisatiepsychologie en Arbeidswetenschappen van Universiteit Gent. Haar promotieonderzoek richtte zich op feedbackdynamiek in organisaties. Tijdens haar doctorale studies was ze visiting scholar aan Ross School of Business (University of Michigan, Ann Arbor, USA). Katleens onderzoek richt zich op proactiviteit bij werknemers, leiderschap, coaching, feedbackprocessen en creativiteit in organisaties. Haar onderzoek is gepubliceerd in diverse internationale tijdschriften (onder meer ‘Academy of Management Journal’) en boeken.

Benieuwd naar het resultaat en de conclusies van Katleen? Kijk dit webinar dan terug!

Je kunt dit webinar terugkijken via de volgende link.

Deze live webinars over corporate learning bieden wij samen met onze partners onlineseminar.nl en platform LPX aan om jou te inspireren tot nieuwe vormen van zakelijk opleiden