Bitcoin en daarmee de achterliggende technologie blockchain bestaat al sinds eind 2008, maar desondanks heeft de bekendheid van blockchain in de afgelopen 1,5 jaar pas echt een enorme vlucht genomen. In vrijwel alle media wordt er met regelmaat aandacht besteed aan het onderwerp. Terwijl het enerzijds erg wordt gehypet en men de verwachting uitspreekt dat het hele industrieën op zijn kop zal kunnen zetten, wordt het ook vaak niet goed begrepen en is er voor veel mensen onduidelijkheid over wat het nu precies is. Is het digitaal geld, zijn het smart contracts, wellicht allebei? Is er een blockchain of zijn er meerdere? En is het echt zo disruptief als iedereen zegt of is het een logische volgende ontwikkeling?
 
Om hierop antwoord te geven en nog vele andere vragen rondom blockchain houden wij deze webinar. Gedurende deze webinar zullen we een korte duidelijke uitleg over blockchain, de producten en diensten die op verschillende blockchains kunnen draaien! Ook zal stilgestaan worden bij wat het kan betekenen voor toekomstige business modellen.
 
Olivier Rikken (https://www.linkedin.com/in/olivierrikken) , thought leader blockchain & smart contract expert bij AXVECO, met als specialisatie blockchain (ethereum) en verzekeringen. Daarnaast is hij sterk actief bij verschillende blockchain start-ups, zowel als founder als advisory board member. Daarnaast is hij de voorzitter van de landelijke werkgroep smart contracts van de Dutch Digital Delta/Nationale Blockchain Coalitie.

 

Meld je aan voor dit webinar via deze link: https://www.onlineseminar.nl/crowdale/webinar/17697/blockchain-de-technology-producten-en-diensten-door-olivier-rikken/#watch.